ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА НА БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ - ОБЛАСТНИ ПЪРВЕНСТВА АМАТЬОРИ
ОБЛАСТ

 

Архив

Пловдив > Новини > 2017 година > Юли

От 17 юли се приемат заявки за новото първенство
07.07.2017

   СТК при ЗС на БФС - Пловдив съобщи, че от 17 юли, понеделник, започва да приема заявки от клубовете, участващи в първенствата, администрирани от Зоналния съвет - Пловдив, за новото първенство 2017/2018 г.
   Заявките могат да бъдат изпратени по пощата, по факс или донесени на място в сградата на ЗС на БФС - Пловдив, ул. Гладстон № 19.
   Заявките трябва да потвърждават желание и готовност за участие в първенствата, организирани от ЗС на БФС - Пловдив, за всички възрасти - мъже, юноши старша и младша възраст, деца и Футбол 5, 7 и 9, както и в турнирите за Купите - при мъжете: Купата на България и Купата на Аматьорската футболна лига, а при междинните възрасти при децата и юношите младша и старша възраст - Купата на БФС.
   Липсата на своевременно подадена заявка от съответния клуб прави почти невъзможно включването на негов отбор в група, чиято програма е съставена на базата на заявките от други клубове!
   Краен срок за подаване на заявките е както следва:
За Трета лига - Югоизточна група - 28 юли, петък,
за "А" областна група-мъже - 11 август, петък,
за "Б" областни групи, деца и юноши - 18 август, петък!


Прес-служба на ЗС на БФС – Пловдив

При използване на информацията от печатни и електронни медии, позоваването на Зоналния съвет на БФС – Пловдив е задължително.

За връзка с Прес-службата: z o n a _  p r e s  s @  a b v . b g