ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА НА БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ - ОБЛАСТНИ ПЪРВЕНСТВА АМАТЬОРИ
ОБЛАСТ

 

Архив

Пловдив > Новини > 2018 година > Март

Въведени са програмите за пролетния полусезон във Футбол 9
09.03.2018

  В Информационната система на БФС са въведени програмите за пролетния полусезон във Футбол 9 (2005) и Футбол 9 (2006) - Първа и Втора група. Вижте ги в Секция Първенства. Срещите в трите групи ще се провеждат на Футболна арена "Велд" в района на Гребната база.
    Във Футбол 9 (2005) се включват два нови отбора. По тази причина е обособена част "Есен 2017", в която е информацията за първите 11 кръга от първенството и "Пролет 2018", в която е въведена наново програмата за пролетните срещи от 12. до 22. кръг с датите и часовете на срещите. С възможностите на Информационната система на БФС е технически невъзможно да се покаже общо класиране за двата полусезона, за което предварително се извиняваме на потребителите на нашата информация.
    Във Футбол 9 (2006) - Първа група извън класирането се включва отборът на Велд. По тази причина е обособена част "Есен 2017", в която е информацията за първите 11 кръга от първенството и "Пролет 2018", в която е въведена наново програмата за пролетните срещи от 12. до 22. кръг с датите и часовете на срещите. С възможностите на Информационната система на БФС е технически невъзможно да се покаже общо класиране за двата полусезона, за което предварително се извиняваме на потребителите на нашата информация.
   Прес-службата на ЗС на БФС - Пловдив не носи отговорност за промени в програмата, настъпили след нейното въвеждане в Информационната система, за които не е изрично уведомена.
  

Прес-служба на ЗС на БФС – Пловдив

При използване на информацията от печатни и електронни медии, позоваването на Зоналния съвет на БФС – Пловдив е задължително.

За връзка с Прес-службата: z o n a _  p r e s  s @  a b v . b g