Logo

ЗС Пловдив: Утре е жребият за Купата на България

02/08/2021 (ЗС Пловдив)
 

   Утре от 11,00 часа в сградата на ЗС на БФС - Пловдив, ул. Гластон 19 ще се тегли жребий за областния етап за Купата на България. Присъствието на един представител от клуб е задължително.

Заявки са подали отборите на 
ПФК "Спартак-Пловдив-1947"(Пловдив)
ФК "Сокол"(Марково, Пловд.)
ФК "Атлетик"(Куклен)
ФК "Тракия-2008"(Нови извор) 

Схема на областния етап:
1. кръг, 11 август, 18,00 часа
А. 1. ...... - 4. ......
Б. 2. ...... - 3. ......

2. кръг, 18 август, 18,00 часа
В. Победител от А. - Победител от Б.

Победителят се излъчва в една среща. При равенство в редовното време се пристъпва към изпълнението на дузпи. Домакин е отборът от по-долната група. Ако и двата отбора са от една група, тимът отляво е домакин на срещата. Домакините поемат разходите по мача.

   Спечелилият мач В. е представителят на Пловдивска област, който нататък ще играе с тима на ФК Родопа-Смолян (Смолян), като представител на Смолянска област. Победителят става един от четирите тима - участници от Югоизточна България. По право сред четирите представителя на зоната е и миналогодишният победител в турнира за Купата на АФЛ ФК Розова долина (Казанлък). Другите две места ще бъдат разпределени за победителя от мача на представителите на областите Хасково и Кърджали и победителят в потока Бургас / Ямбол / Сливен / Стара Загора (ако има други заявили участие, освен Розова долина).

Прес-служба на ЗС на БФС – Пловдив

При използване на информацията от печатни и електронни медии, позоваването на Зоналния съвет на БФС – Пловдив е задължително.

За връзка с Прес-службата: z o n a _  p r e s  s  [  * ]  a b v .  b g 

(На мястото на звездичката е знакът за електронна поща.) 


Още новини от ЗС Пловдив
  • Архив
haidedaritame.com