Logo

ЗС Пловдив: Жребий за областния етап за Купата на България

03/08/2021 (ЗС Пловдив)
 

   Двата четвъртодивизионни отбора се паднаха срещу двамата представители на Югоизточната Трета лига в днешния жребий за областния етап за Купата на България. По-нискоразрядните отбори са домакините на своеобразните полуфинални мачове.

М а ч о в е т е 
1. кръг, 11 август, 18,00 часа
А. 4. Спартак-Пловдив-1947  - 1. Сокол (Марково)
Б. 3. Тракия-2008 (Нови извор) - 2. Атлетик (Куклен)

2. кръг, 18 август, 18,00 часа
В. Победител от А. - Победител от Б.

Победителят се излъчва в една среща. При равенство в редовното време се пристъпва към изпълнението на дузпи. Домакин е отборът от по-долната група. Ако и двата отбора са от една група, тимът отляво е домакин на срещата. Домакините поемат разходите по мача.

   Спечелилият мач В. е представителят на Пловдивска област, който нататък ще играе с тима на ФК Родопа-Смолян (Смолян), като представител на Смолянска област. Победителят става един от четирите тима - участници от Югоизточна България.
   По право сред четирите представителя на зоната е и миналогодишният победител в турнира за Купата на АФЛ ФК Розова долина (Казанлък). Другите две места ще бъдат разпределени за победителя от мача на представителите на областите Хасково и Кърджали и победителят в потока Бургас / Ямбол / Сливен / Стара Загора (ако има други заявили участие, освен Розова долина).

Прес-служба на ЗС на БФС – Пловдив

При използване на информацията от печатни и електронни медии, позоваването на Зоналния съвет на БФС – Пловдив е задължително.

За връзка с Прес-службата: z o n a _  p r e s  s  [  * ]  a b v .  b g 

(На мястото на звездичката е знакът за електронна поща.)


Още новини от ЗС Пловдив
  • Архив
haidedaritame.com