ИНФОРМАЦИОННА СИСТЕМА НА БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛЕН СЪЮЗ - ОБЛАСТНИ ПЪРВЕНСТВА АМАТЬОРИ
ОБЛАСТ

 

Архив

Пловдив > Новини > 2020 година > Юни

Заявки за сезон 2020/2021 г. се приемат до 31 юли, петък
25.06.2020

    ЗС на БФС  - Пловдив съобщава, че заявки на клубовете за участие във всички първенства през новия сезон (с изключение на Трета лига - Югоизточна група) ще се приемат от утре до 31 юли 2020 г., петък.
    Заявките ще третират участието на клубовете в "А" и "Б" областните групи за мъже, зоналните групи за юноши старша и младша възраст и деца, (между)областните групи при юношите младша възраст, деца "А", "Б" и център, както и подготвителните групи при Футбол 9, 7 и 5.
   Естествено в заявките трябва да бъде посочено и желанието на клубовете за участие в турнирите за купите. При мъжете - за Купата на България и Купата на Аматьорската футболна лига, а при децата и юношите - за Купите на БФС при междинните възрасти.
   За момента са сигурни два факта - Трета лига - Югоизточна група ще стартира на 8/9 август 2020 г., а през същия месец ще започнат и първенствата в "А" областна група за мъже и в зоналните групи за юноши младша възраст и деца, естествено, ако епидемиологичната обстановка в страната не наложи друго.
    Заявките се приемат:
1. На електронната поща на Секретаря на ЗС на БФС - Пловдив Огнян Златков  ognqn_zlatkov  et  abv.bg
На мястото на et поставете знака, известен като маймунка или маймунско а! 
2. По факса, на номер 032/644-330
3. На място, в ЗС на БФС - Пловдив, ул. Гладстон 19.