Logo

ЗС Пловдив: Състоя се съвещание с клубовете от Югоизточната Трета лига

21/07/2021 (ЗС Пловдив)
 

   Днес по обед в хотел "Лайпциг" в Пловдив се състоя съвещание с представителите на клубовете от Югоизточната Трета лига. То бе ръководено от Председателя на ЗС на БФС - Пловдив Огнян Златков. Присъстваха Президентът на Аматьорската Футболна лига също и вицепрезидент и член на Изпълкома на БФС Румен Вълков, председатели на Областните съвети  на БФС на територията на Югоизточна България и представители на всичките 18 клуба, които ще играят в първенството. 
   Всеки от клубовете получи по 10 топки Пума и 10 топки Селект с личното съдействие на Президента на БФС Борислав Михайлов.
   Разяснено бе, че основателна причина за отлагането на дадена среща е в единия от отборите да има доказано заразени с коронавирус 3 (трима) състезатели, но е възможно и мачът да не бъде отложен, ако клубът не желае. Запазва се и правото през новия сезон всеки клуб да може да прави по пет смени, но на не повече от три прекъсвания на играта.
   През следващия сезон новите членове на групата ще бъдат два клуба, излъчени след квалификационен турнир с до седем участници, в зависимост от направените заявки, по един от Зоналния съвет и от всеки Областен съвет на БФС на територията на Югоизточна България.

Прес-служба на ЗС на БФС – Пловдив

При използване на информацията от печатни и електронни медии, позоваването на Зоналния съвет на БФС – Пловдив е задължително.

За връзка с Прес-службата: z o n a _  p r e s  s  [  * ]  a b v .  b g 

(На мястото на звездичката е знакът за електронна поща.) 


Още новини от ЗС Пловдив
  • Архив
haidedaritame.com