Logo

ЗС Пловдив: Състоя се съвещание с представителите на Трета лига - Югоизточна група

20/07/2022 (ЗС Пловдив)
 

   Днес в Пловдив се проведе традиционното съвещание с представители на клубовете от Трета лига - Югоизточна група.
   То бе ръководено от Председателя на ЗС на БФС - Пловдив Огнян Златков. От централата в София участие взеха: Георги Иванов - Технически директор на БФС, Румен Вълков - Президент на Аматьорската футболна лига, Валентин Чакъров - Директор на първенства и турнири, Неделчо Михайлов - Началник отдел Спортно-технически, Георги Лалев - мениджър на Лицензионната комисия, а от ЗС на БФС - Пловдив: Милко Якимов - Секретар, Атанас Узунов - Координатор първенства и турнири, Атанас Бозев - Председател на Съдийската комисия.
   В оживена дискусия клубовете бяха запознати с новостите за започващото първенство, а от своя страна повдигнаха въпроси за задължителното излъчване на футболните срещи от групата.
   В последния момент от участие в групата се отказа Нефтохимик Бургас, а на негово място ще се включи миналият през квалификации Верея Стара Загора (Стара Загора).
   На съвещанието стана ясно, че всеки клуб от Трета лига - Югоизточна група ще получи за новия сезон по 12 мачови топки "Адидас".
   Беше теглен жребий за разпределение на местата в Бергера, след което беше изготвена програмата за есенния полусезон в групата. Три клуба - Локомотив, Сливен и Саяна заявиха желание да играят домакинските си срещи в неделя, другите ще домакинстват в събота.


Още новини от ЗС Пловдив
  • Архив
haidedaritame.com